Borrel experience

Over ons

Borrel Experience is ontstaan vanuit, jawel je raadt het al, liefde voor borrelen. Wij vinden dat borrelen meer is dan alleen lekker eten en drinken. Borrelen brengt gezelligheid met zich mee. Daarnaast verbindt het mensen en is het een manier van ontspanning.

Zo is het idee van de borrelboxen van Borrel Experience ontstaan. Wij willen jou voorzien van een onbezorgde borrelervaring.

Borrel Experience is opgericht in samenwerking met Hapjes aan Huis en Olijck.

 

Hapjes aan Huis

Het team van Hapjes aan Huis heeft jarenlang ervaring. Iedereen die op zoek is naar een betrouwbare cateraar in Nederland, voor thuis, op het werk of andere locatie, is op HapjesaanHuis.nl aan het juiste adres!

Wij zijn een samenwerkingsverband van professionele cateraars door heel Nederland. Sinds 2008 verzorgen wij jaarlijks voor meer dan 85.000 gasten de catering voor elke gelegenheid op elke locatie.

 

Olijck

Het Olijck team maakt charcuterie en andere heerlijckheden. Alles wat we maken, doen we met zoveel mogelijk lokale, en bij voorkeur biologische, producten. Ieder product dat wij maken ontstaat vanuit de gedachte dat het goed moet zijn voor milieu, dier en mens.

Daarnaast voegen we veel vrolijkheid en af en toe een snufje ondeugendheid toe. Wij geloven dat alles wat voortkomt vanuit vriendschap, vrolijkheid, dapperheid en integriteit, goed is!
 

Bezorginformatie

Bestel op tijd! Door de drukte bij PostNL adviseren wij op tijd te bestellen. Houdt rekening met 2- 3 werkdagen levertijd op dit moment.

De Borrel Experience wordt gratis bezorgd op elke locatie in Nederland. D.m.v. Track en Trace wordt je op de hoogte gehouden hoe laat je borrelbox wordt bezorgd.

 

Borrel Experience als cadeau geven?

Wil jij iemand verrassen met onze borrelbox? Laat het ons weten door in het opmerkingenveld (tijdens het invullen van je gegevens) om wat voor cadeau het gaat. Je kan eventueel een eigen tekst doorgeven en wij zorgen ervoor dat er een leuke kaart (handgeschreven) bij je bestelling wordt toegevoegd.

 

Wil je de borrelbox op meerdere adressen bezorgd hebben?

Geen punt! Mail de adressenlijst in een excelsheet naar info@borrelexperience.nlWij zorgen ervoor dat al je klanten/collega's/familie of vriend(en) de Borrel Experience ontvangen.

 

Betaling

Je plaatst je bestelling online, telefonisch of via de e-mail. Je hoeft niet online te betalen. Wij sturen je binnen 24 uur een factuur en vragen je vriendelijk de factuur voor levering te overmaken. De factuur wordt met een Ideal-link gemaild.

SluitenAkkoord