Borrel experience

Bezorginformatie

Bestel op tijd! Door de drukte bij PostNL adviseren wij op tijd te bestellen. Houd rekening met 2- 3 werkdagen levertijd op dit moment.

De Borrel Experience wordt gratis bezorgd op elke locatie in Nederland. D.m.v. Track en Trace word je op de hoogte gehouden hoe laat je borrelbox wordt bezorgd.

 

Borrel Experience als cadeau geven?

Wil jij iemand verrassen met onze borrelbox? U kunt in het opmerkingenveld aangeven om wat voor cadeau het gaat. U kunt ook een eigen tekst doorgeven. Wij zorgen dan voor een handgeschreven kaartje bij het pakket. Je kan eventueel een eigen tekst doorgeven en wij zorgen ervoor dat er een leuke kaart (handgeschreven) bij je bestelling wordt toegevoegd.

 

Wil je de borrelbox op meerdere adressen bezorgd hebben?

Geen punt! Mail de adressenlijst in een excelsheet naar info@borrelexperience.nlWij zorgen ervoor dat al je klanten/collega's/familie of vriend(en) de Borrel Experience ontvangen.

 

Betaling

Je plaatst je bestelling online, telefonisch of via de e-mail. Je hoeft niet online te betalen. Wij sturen je op de dag van levering een factuur en vragen je vriendelijk de factuur dezelfde dag te betalen. De factuur wordt met een Ideal-link gemaild.

 

Borrelbox afhalen?

Je kan maandag tot en met vrijdag je borrelbox ook afhalen tussen 12 - 17u in de Waarderpolder van Haarlem. Bel (het liefst) 1 dag van te voren 06-52335844 om aan te geven welke box je wilt, wij zorgen dat deje borrelbox klaar staat.

SluitenAkkoord